Jaarbeurs naar de Top

Streefbedrag behaald Normal 624ea82bdb0210eaa4edfe0455e294d716ef1ea7
van totaal € 12.500 (144%)
Campagne is afgesloten

Fietsen & Wandelen voor ALS

Jaarbeurs zet handel in beweging, maar wij medewerkers komen zelf óók graag in beweging. In september gaat Jaarbeurs naar de Top: een groep van 35 collega’s spant zich in op de prachtige, maar ook uitdagende fiets- en wandeltochten op Mallorca. Natuurlijk draait deze trip om de sportieve uitdaging, verbinding en collega’s beter leren kennen. Maar dit jaar doen we iets extra: we zetten ons in voor Stichting ALS. 

 

Waarom dit doel?

De keuze voor dit goede doel is geen toevallige. Olaf Goes, al bijna 40 jaar werkzaam bij Jaarbeurs als chef-kok, maakt zich in zijn vrije tijd hard voor de bestrijding van deze ziekte. Dat doet hij bijvoorbeeld tijdens de Tour du ALS. De Tour du ALS haalt geld op voor onderzoek door elk jaar de Mont-Ventoux te bedwingen met fietsers, hardlopers en wandelaars die zich laten sponsoren. Olaf is al zes jaar betrokken bij deze tour, waar hij kookt voor de vrijwilligers op basecamp. Mede door Olaf is dit jaar gekozen om Jaarbeurs naar de Top te verbinden met dit goede doel. “Ik ken ondertussen aardig wat patiënten en verschillenden hebben de strijd reeds verloren. Daardoor weet ik waarom ik mij blijf inzetten voor deze genadeloze ziekte. Er moet een medicijn gevonden worden. Dit is onmenselijk om zo aan je einde te komen.”

 

Steun onze actie!

Van 5-9 september is de groep in Mallorca voor deze unieke teamprestatie. Wil jij ons of een van de deelnemers sponsoren? Dat kan via de button rechts op de pagina. Alvast hartelijk dank!

Heb je vragen met betrekking tot het gebruik van dit platform? Stichting ALS Nederland helpt je graag. Neem contact met ons op via 088-6660333 / bedrijven@als.nl

Wil je meer weten over de reis naar Mallorca? Neem dan contact op met de Minka Verkaar via minka.verkaar@jaarbeurs.nl